Industri nyheder

Hvad er farerne ved at bruge engangsmasker i mere end 8 timer?

2020-07-10

DetRetningslinjer for iførtMaskes i Public Sciencehar klart angivet, at engangsmedicinmaskeeeeeeeeeees og medicinsk kirurgiskmaskeeeeeeeeeees er begrænset i brug, med i alt højst 8 timer. Erhvervsmæssig eksponering (læger, testpersonale osv.) brug af personalemaskeeeeeeeeeees i højst 4 timer og kan ikke genbruges.

Så hvad er farerne ved at bære enmaskeeeeeeeeeeei lang tid?


1. Mærker i ansigtet


Det menes, at mange mennesker har set foruroligende ar i deres ansigter efter at have haft beskyttelsesbriller påmaskeeeeeeeeeees ogmaskeeeeeeeeeees i lang tid under epidemien. Selvfølgelig vil denne form for kvælning i sig selv ikke forårsage for meget skade på mennesker, og den kan genoprettes efter en periode. Men iført enmaskeeeeeeeeeeei lang tid vil få folk til at føle sig utilpas, især på begge sider af øret.

mask

2. Tilstanden af ​​hudoverfladeubalancen


Iført enmaskeeeeeeeeeeei lang tid, på grund af vores kontinuerlige vejrtrækning, temperaturen og luftfugtigheden imaskeeeeeeeeeeevil stige, og det vil også hjælpe på væksten og reproduktionen af ​​bakterier, hvilket vil føre til ubalance i ansigtshudens overfladelag og tilbøjelig til akne. For folk, der elsker skønhed, er dette svært at acceptere, så det er bedst ikke at bære engangsmedicinmaskeeeeeeeeeees i mere end 8 timer om dagen.


3. Hud kan lide olie


Især til fedtet hud, iført enmaskeeeeeeeeeeei lang tid er mere tilbøjelige til at forårsage olie på huden. Hvis huden er for fedtet, kan det nemt forårsage acne.