Industri nyheder

Hvordan skelner man forsiden og bagsiden af ​​en maske?

2020-07-21

Forskellen mellem for- og bagside af engangsmaskeeeeeeeeeeeeeeer:


(1) Fra et farveperspektiv er den mørkere side generelt forsiden afmaskeeeeeeeeeeeeee, altså den side, der vender udad, når man har den på.


(2) Fra perspektivet af materialet imaskeeeeeeeeeeeeee, den blødere side er generelt forsiden afmaskeeeeeeeeeeeeeefordi det er tæt på huden. Den mere ru side er bagsiden afmaskeeeeeeeeeeeeee, som skal vende udad, når du har den på.


(3) Når man skelner fra folden påmaskeeeeeeeeeeeeee, generelt er folden nedad ydersiden afmaskeeeeeeeeeeeeee, og den modsatte side er indersiden afmaskeeeeeeeeeeeeee.

mask

2. Forsiden og bagsiden af ​​den hvidemaskeeeeeeeeeeeeee


(1)MaskeeeLOGO: Først skal du se på LOGO formaskeeeeeeeeeeeeee. Generelt set er LOGO formaskeeeeeeeeeeeeeevil blive trykt på ydersiden afmaskeeeeeeeeeeeeee, og derefter bære den i henhold til den rigtige retning af LOGO-bogstaverne.


(2)Maskeeemetalstrimmel: Generelt, hvor metalstrimlen er placeret, vender enkeltlaget udad, og dobbeltlaget vender indad. Det kan også bedømmes direkte ud fra metalstrimlens ujævnhed. Den konvekse side af metalstrimlen er generelt det ydre lag, og den flade side er det indre lag.


(3)Maskeeefolder: Til sidst, forsiden og bagsiden afmaskeeeeeeeeeeeeeekan bedømmes eftermaskeeeeeeeeeeeeeefolder. Men denne metode har ikke en stærk reference, fordimaskeeeeeeeeeeeeeeerproduceret af forskellige producenter har forskellige folderetninger. Men i de fleste tilfælde er folden afmaskeeeeeeeeeeeeeeer forsiden, som er den side, der vender udad.