Industri nyheder

Hvordan skifter man masken?

2020-08-04

Den medicinske standard beskyttendemaskeeeeeeeerhar en levetid, og denmaskeeeeeeeerer dedikeret til speciel brug og kan ikke bruges i flæng.

Generelt set, hvismaskeeeeeeeikke er åbenlyst snavset eller deformeret, skal det ikke skiftes hver fjerde time, men hvis det er snavset, deformeret, beskadiget eller lugter, skal det udskiftes i tide.

 mask

Om jo tykkeremaskeeeeeee, jo bedre er den beskyttende effekt

Jo tykkeremaskeeeeeee, jo bedre er den beskyttende effekt. Medicinske kirurgiske masker ser relativt tynde ud, men de har tre lag vandblokerende lag, filterlag og fugtabsorberende lag. Den tre-lags struktur kan blokere virusinvasion. Derfor, så længe du har disse tre lag afmaskeeeeeeeer, en er generelt tilstrækkelig.

 

Sådan opbevaresmaskeeeeeee

Almindelige beboere bruger engangsmaskeeeeeees på steder med relativt lav risiko. De kan genbruges så længemaskeeeeeees er rene og strukturelt fuldstændige, især når det indre lag ikke er forurenet. De bør opbevares i et relativt rent og tørt rum efter hver brug. Ventileret sted. Detmaskeeeeeeeskal opbevares separat, og brugeren skal identificeres.